Använder Blogger.

Summa sidvisningar

onsdag 27 april 2011

sex på solariet!!!

Fy o urk! Har folk inget hem? Knulla på solariet. När folk vill sola. Inte OK! O det värsta va ju att man hörde. Skärp er människor!
Published with Blogger-droid v1.6.8

8 kommentarer:

mona sa...

HAHAHA!!! Vad var det för jävla solarie??? du borde ha spelat in ljudet me mobilen ! kolla min blogg jag är med från lkpg!

Jocke sa...

Folk som vänstrar eller något, vem vet hehe. o spela in tänkte jag inte på, var hemskt nog att försöka inte hör det under mina 16 min av "avslappning!"

mona sa...

hahahaaa! filthy people in this town =D kul me videobloggar. jag vill med va servitör(servitris) =( diskade 7 månader på ekoxen, men sen fick jag inte jobba som servitris =((

Jocke sa...

Minst sakt, men men något skoj ska man väl ha hehe.
okej ja det är bara o köra på o leta som fan ;)

Jocke sa...

och tack!! :D

mona sa...

såklart. modigt av dem! jaa, ska be om praktikplats verkar va enda sättet. löser sig. kan ju alltid börja i disken igen =) have a nice evening!

Naffe sa...

Hahaha. Love the face.

Jocke sa...

thanx!

Translate?!?!

About Me

Min bilder
Jocke
Glad kille från Linköping som börja blogga för att lätta på tankarna. Men på senare tid märkt att det finns andra som har glädje av bloggen. Vilket glädjer mig. Jobbar som servitör i centrala Linköping och trivs med livet som det är. Lite party prisse är man ju så klart. Kommer skriva allt mellan himmel och jord. Hoppas det gillas!
Visa hela min profil