Använder Blogger.

Summa sidvisningar

söndag 15 maj 2011

Söndag och ledig


Söndag igen och så sitter man här hemma och är ledig, riktigt skönt måste jag erkänna.
Gårdagen vart riktigt skoj lite otippad utgång med schlager dans och grekisk zorba.
Ja jag vet en riktigt rolig combo hihi.

Dagen/kvällen började med att jobba som vanligt. Jag och Kicki stog starka och tog imot gästerna och så hade vi lite live jazz hos oss med.

Under kvällen kom lite vänner och typ överaska mig genom och sättas sig och softa på våra ute servering.
Dom satt kvar tills stängning och frågade vart vi sen skulle, min tanke var väl hem men så blev det inte utan vi tog oss efter några men upp till Linköpings gay häng(JOY)  för att dansa , socialisera oss och ta oss något gott i baren. Så klart "fira" vi oxå att Sverige inte behöver kvala nästa år i ESC(Eurovison song contest) Vad som tycks som vinande Azerbaijan vet jag inte riktigt än men det kommer väl.



Efter att "firat" klart så hängde jag med med ner till Afrodite för att njuta lite av deras grekiska afton som dom bjöd på. Underbar dans och musik. Man dansar nästan nonstop och där i mellan blir det lite öl och rök paus. Ja det blev en hel del blandat bland musiken under gårdagen men som jag alltid säger så har jag bred musik smak.

Och nu dagen efter så är jag riktigt nöjd med gårdagen, var ett tag sen jag hade det så här skoj i Linköping. MÅSTE göras om.
Ja och så fick man inte sova själv i natt då, utan var bara o tassa försiktigt in när man kom hem , för syster låg ju redan och sov. Inte lätt och vara ung och inte orka. Men såååå skönt för mig att få reda på att jag klarar av det än ^^ Man är ju iinte last gammal än då.

NÄ idag blir det och ta det lugnt lite sola möjligen och så måste jag bara få in ett inlägg om valborg med så det är slutfört med.

Sen väntar jag på och få höra ifrån "krigs" skadad vän från storstaden. Inte alltid det går bra till på dansgolvet.

Tack alla inblandade för gårdagen , Linköping vart lite bättre tack vare er.

Byebye for the moment//Jocke


2 kommentarer:

Unknown sa...

Hörde att det var katastof på Joy? haha...

Jocke sa...

JA för och vara ESC fest så var det de.
Lite folk dålig barpersonal och usel DJ.
Som sakt DU skulle varit där!

Translate?!?!

About Me

Min bilder
Jocke
Glad kille från Linköping som börja blogga för att lätta på tankarna. Men på senare tid märkt att det finns andra som har glädje av bloggen. Vilket glädjer mig. Jobbar som servitör i centrala Linköping och trivs med livet som det är. Lite party prisse är man ju så klart. Kommer skriva allt mellan himmel och jord. Hoppas det gillas!
Visa hela min profil